Villull og Nerklubben gård

Velkommen til ny blogg!

Jeg har lenge savnet å blogge om både strikking ,små tanker og livet i Nerklubben imellom mine you tube videoer. Selv om blogging er en utdatert form for sosial kommunikasjon liker jeg denne formen med å sette opp bilder sammen med ord til små innlegg.
Jeg har vært på leting etter ny plattform siden blogspot ikke lenger var like samarbeidsvillig som før. Å finne denne plattformen var ikke akkurat like enkelt i denne mylder av diverse plattform å velge mellom.
Jeg stiller bare noen få krav, det skal være enkelt å legge inn bilde og lage innlegg.
Jeg innrømmer jeg nesten hadde gitt opp, før min yngste sønn igjen ble min digitale redning.
Han anbefalte worldpress. Veien inn til dette forumet var ganske kronglete og uten hans hjelp ville jeg aldri nådd fram til dit jeg skulle. Antagelig gitt opp flere ganger.
MEN nå når jeg nå først har fått lasta ned, laget domene og startet å skrive mine første innlegg tror jeg dette kan gå bra.
For de som fulgte Brit puslerier blir nok Brit Strikkenerd ganske likt, men tiden har endret seg siden den bloggen var i sine beste år, Strikking blitt bedre, Lille Prinsen er blitt stor, aktiviteten på gården har endret seg og jeg har blitt over 10 år eldre siden bloggen startet i 2009.
Så derfor velkommen inn til min verden med bilder og ord fra dagene mine og med små tanker om livet.
Det kjennes fint å avslutte dette raret året 2020 med ny start via ny blogg!


9 kommentarer

  1. Liv Vangsnes

    Hurra, fant deg❗️

    • Brit Strikkenerd

      Og hurra for at jeg fikk sjekka at kommentarfeltet virker!

  2. Solveig - made by solis

    Så kjekt … jeg har vært veldig av med blogging i høst, men skrev nå et innlegg om sokkealongen din i går. Bloggen min «døde» ikke likevel. Den tok bare en litt lang pause.

  3. Ellen

    Å, så flott med ny blogg! Gratulerer! 👍 💐

  4. Sommertid

    Så tøft gjort ! Ja, det tekniske i blogglandia er ikke alltid like forståelig . Godt du fikk hjelp på veien ! Har fulgt deg på gammel blogg, og vil følge deg på den nye. Gode ønsker for ny blogg og nytt år !

  5. Sigurd Vie

    <3

  6. Lillian Ervik

    Flott. Gleder meg til å følge deg på ny blogg 🌟💕

  7. Gunn B

    Gratulerer med ny blogg!

  8. Marit Johanne Mathisen

    Gratulerer med ny blogg! Ja, det er godt med noen ungdommer som kan veilede oss i den digitale verden. Gleder meg til å følge deg her også!

© 2024 Brit Strikkenerd

Tema av Anders NorénOpp ↑