Villull og Nerklubben gård

12 par sokker til kjæresten 2020

Et av strikkemålene for 2020 var å strikke 12 par sokker til kjæresten, altså min mann, selveste lektorbonden. OG ja på litt overtid så klarte jeg det!!
Akkurat til jul ble det 10 og et halvt par, men med lovnad om at de siste 1 og halve paret skulle bli ferdig veldig fort som fy!

Nyttårsaften ble siste halvdel av Fargespill triangel sokker av Marianne Forsjord ferdig. Brukte rester av Viking sportsragg og ca 2 nøster av ragg garn som vi fikk sponset av Inspirerende hobby på vårt Podcast treff i Orkanger 16-18 oktober.
Du finner oppskriften her: https://www.ravelry.com/patterns/library/fargespill-triangel-sokker. Hvis du har en ravlery konto.

Siste par ut ble en skikkelig strikkeutfordring eller i hvert en skikkelig strikketeknikk glede. Guardian of the forest socks av finske designer Titta Järvensivu bød på flerfargastrikk,strukturstrikk, spesiell hælfelling . Det var bare å holde tunga beint i munnen!
Garnet som her ble brukt er Sterk fra Du store alpakka.
For de som kan tenke seg utordringen finner du mønsteret her på engelsk: https://www.ravelry.com/patterns/library/guardian-of-the-forrest-socks

Så nå har Ola 12 ferske nye tjukke ragger å bruke i 2021! Det er en strikkeglede å strikke akkurat dette til han for han elsker tjukke ragger og ingen pakker gjør han mer glad enn pakker med tjukke ragger , og da hele 12 på en gang så står faktisk kjerringa ganske så høgt i kurs akkurat nå:)

2 kommentarer

  1. Liv V.

    Fantastisk jobba, heldige mannen❣️Noen av sokkane er jo så flotte at de skulle aldri komt på en fot. Hehe.
    Har strikka sokker eg og, vilt vekk. Og for første gang har eg solgt noe eg har strikka. Vellykka, fordi mottakerane var fornøyd.🌸 Morro.

  2. Ellen

    Jeg er imponert! 👍😀

© 2024 Brit Strikkenerd

Tema av Anders NorénOpp ↑